برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در کشتارگاه دام بانه
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، به منظور ارتقای آگاهی و پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)، کلاس آموزشی برای سلاخها و کارکنان کشتارگاه دام بانه برگزار شد.
در این کلاس که با حضور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بانه، و کارشناسان این شبکه برگزار شد، شرکت کنندگان با علائم، راههای انتقال و اقدامات پیشگیرانه جهت کنترل و پیشگیری از این بیماری آشنا شدند.
مهندس سور در این کلاس گفت: "بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی است که از طریق کنههای آلوده به انسان و حیوان منتقل میشود و میتواند علائمی مانند تب، سردرد، درد عضلانی و خونریزی را به همراه داشته باشد."
وی راههای انتقال این بیماری را گزش کنه آلوده، تماس با خون یا ترشحات دام آلوده و یا مصرف گوشت آلوده عنوان کرد و گفت: "استفاده از وسایل حفاظتی مانند دستکش، چکمه، عینک و ماسک، همچنین سمپاشی برای از بین بردن کنهها و نگهداری صحیح گوشت قرمز در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت از جمله اقدامات مهم برای پیشگیری از این بیماری هستند."
رئیس شبکه دامپزشکی بانه در پایان از مردم خواست تا گوشت قرمز را فقط از مراکز مجاز و دارای مهر دامپزشکی تهیه کنند و از خرید گوشت و سایر فرآوردههای دامی از مراکز غیرمجاز خودداری نمایند