برگزاری جلسه هماهنگی و اطلاع رسانی به مناسبت عید سعید قربان در محل فرمانداری دیواندره

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، سرپرست شبکه دامپزشکی دیواندره با اشاره به انجام سنت حسنه قربانی در روز عید قربان، از نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار دام در سطح شهرستان توسط بازرسین بهداشتی و شرعی با ساماندهی اکیپ ثابت و سیار خبر داد.
امیر رستمی اظهار داشت: به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت قربانی و تأمین بهداشت عمومی،شبکه دامپزشکی طی هماهنگیهای به عمل آمده با فرمانداری، شهرداری، امام جمعه، محیط زیست، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی, فرماندهی انتظامی و.. با به کار گیری نیروی فنی اعم از دامپزشک، بازرس گوشت و ناظر ذبح شرعی در قالب اکیپ نظارتی و بازرسی شرعی و بهداشتی دامپزشکی درسطح شهرستان آماده پذیرش دامهای قربانی (گاو، گوسفند و بز) جهت نظارت بر ذبح آنها با رعایت اصول فنی، بهداشتی و شرعی در روز عیدسعید قربان در کشتارگاه دام به صورت رایگان میباشد.
همچنین وی از شهروندان درخواست نمود گوشت و آلایش استحصالی حتما حداقل۲۴ ساعت در یخچال و دمای 0-4 درجه سانتی گراد نگهداری و سپس اقدام به مصرف نمایند و تاکید نمود افراد ذابح، سلاخ و کسانی که به صورت مستقیم با دام زنده و گوشت و ضمائم آنها تماس دارند حتما در کلیه مراحل ذبح، پوست کنی, شقه نمودن و ... از وسایل حفاظت فردی من جمله ماسک، دستکش و عینک استفاده نمایند و از برش لاشه و ضایعات غیرطبیعی بر روی گوشت و آلایش جدا پرهیز نمایند تا خطر انتقال بیماری های مشترک من جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت، شاربن، کیست هیداتیک و ... به حداقل رسانده شود و سلامت شهروندان تامین گردد.
رستمی در خاتمه اضافه نمود: در صورت اقدام به کشتار در منزل از طریق سامانه 1512 یا تماس با خط 08738722441 با کارشناسان شبکه تماس بگیرند تا در اولین فرصت جهت بازرسی و تایید سلامت گوشت در محل حضور یابند.